(Sund) Morgenmad så englene synger

I den forgangne weekend var jeg I London, for blandt andet at se en dejlig veninde som er flyttet til England for at arbejde i et par år. Det er et vildt eventyr, som jeg håber jeg kan få lov til at fortælle jer om en anden gang. Gensynet var fantastisk, weekenden var skøn, og vejret var rimeligt hæsligt. Koldt og blæsende. Men det gav jo så heldigvis masser af undskyldninger for at komme indendøre, blandt andet på Leafwild Café. Jeg har den store udfordring at min livret er snehvidt brød med tandsmør og at jeg faktisk overhovedet ikke kan tåle gluten, og jeg synes at virkeligt mange glutenfrie alternativer er ok, men ikke fantastiske. Mange slags brød er lavet på majs- og risstivelse og så vil jeg helt ærligt ofte hellere undvære. Det jeg spiser må gerne være bare en lille “ægte”, så når jeg spiser et stykke brød, vil jeg hellere spise stenalderbrød end noget jeg ikke kan gennemskue hvad er. (Når det så er sagt så er der vildt velsmagende og gode glutenfrie muligheder, for eksempel det her). Nå, men i hvert fald kom vi tilfældigt forbi dette skønne sted – se eksempelvis deres menukort – alt hvad jeg smagte, smagte helt vidunderligt. Pandekagerne er bananpandekager med bær, banan, fløde, blåbær og kokossirup. Helt klart et besøg værd, hvis du er på de kanter.

3 kommentarer

  1. Aj, hvor lækkert. Tak for anbefalingen. Vi skal netop til London (igen – februar, det var koldt!) til maj/juni (der satser vi på godt vejr!) med børnene.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *