Kvinders hverdag, og hvordan omsorg forandrer alt. (Ses vi i Skanderborg? Eller i København?)

Forestil dig, at du står i en situation, hvor du har flere børn, end du selv kan forsørge. At det næste måltid ikke er helt sikkert, og at du er dybt afhængig af at dine børn arbejder sammen med dig, så alle får noget at spise. Der er lang vej derfra til at tænke over, hvordan man får sine børn vaccineret, hvordan man får dem i skole, hvordan man sørger for at ens store datter får bind, når hun har menstruation, eller til så meget som at tænke over, hvordan du så også skal tage dig af dine gamle forældre, eller måske endda bedsteforældre. Det er det scenarie de kvinder, der nu er del af Musaliprojektet står i. Eller STOD i, for hver eneste gang du køber et armbånd, sikrer du at en familie får mad på bordet. Det er faktisk ikke mere end det der skal til. Derudover bliver der også penge til at vi kan sende forældreløse piger i skole, og alt sammen fordi du har købt et armbånd. Der er så meget mere at fortælle om det projekt, og den forskel vi kvinder kan gøre for hinanden, når vi investerer en smule omsorg, rummelighed og omtanke i hinandens hverdag, uanset hvor vi er. Jeg har lært så meget af at starte Musali op, og det får jeg nu mulighed for at fortælle om ved to forskellige events:

Det ene bliver holdt i Skanderborg. KLIK HER.

Det andet bliver holdt i København. KLIK HER.

Billedet ovenfor er forresten taget i Afrika, da jeg besøgte damerne. Jeg var SÅ træt da det blev taget, SÅ berørt og ked af det, og SÅ glad – også dét kaos glæder jeg mig til at fortælle om.

Pssst… Der er vidunderlige goodiebags, der gør din hverdag en smule bedre, til hver event. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *