Invitation: Kvinder, fejring og om at gøre en forskel

Projekt Musali fylder en del i mit liv, og for mine kollegaer hos Lahme. Nu er der simpelthen sket store ting og sager med det projekt, og derfor inviterer vi til et fint arrangement for at tale, fejre og ikke mindst give plads til spørgsmål. Du er inviteret, og du får hele invitationen her:

Musali Wai konela. Det betyder noget i retning af, at kvinder kan, når de får muligheden. Det er Musalis selvvalgte slogan, og de ord som kvinderne i arbejdskollektivet Musali marcherede igennem gaderne med på Kvindernes internationale kampdag den 8. marts.

Kunsthåndværk og kvinder

Armbåndene er lavet af zambiske kvinder, der som del af projekt Musali ikke bare får løn for deres arbejde men også undervisning og vejledning i forskellige ting som økonomi, sundhed og planlægning af deres arbejde. Samtidig underviser kvinderne hinanden i de traditionelle håndværksteknikker, de hver især behersker, og sikrer derved, at kulturarv og traditioner bevares. Produktionen af armbåndene er nemlig et fleksibelt stykke arbejde, som kan udføres, når deres øvrige pligter tillader det.

Kom og hør historien, om hvordan man, når man mødes ligeværdigt, kan skabe frugtbare arbejdsrelationer, hvor kvinderne i Zambia får løn for deres arbejde og samtidig kan skabe et liv for sig selv og deres børn i en kultur, hvor mændene ofte forlader dem, når børnene kommer til.

Talk’en afholdes som optakt til en stor kampagne i samarbejde med LongoVital Kvinde og NORMAL, der i maj måned har et begrænset antal af Musali armbånd til salg i alle NORMAL butikker i hele landet.

KLIK HER, LÆS MERE & MELD DIG TIL.

2 Comments
Previous Post
Next Post