Carl er glad – og nuttet

 

Jeg er ret så vild med elefanten Carl, og selvom mine egne unger nu er for store til hans røde gummistøvler og vindende væsen, for store til hans vidunderlige farmor og frække storebror, så er jeg altså så glad for Carl, så der altid er plads til ham her. For ligesom serien Villads fra Valby rummer og imødekommer børn, alle deres besynderligheder og hele deres logik, så kan Carl det også. Serien om Carl er til de mindre børn – denne bog er til de helt små – men bringer poetisk, tilgængeligt og fint, børnesindet op i øjenhøjde. Der tales ikke ned, der rummes tværtimod. Så hvis du mangler den perfekte gave til dit eget eller andre barn, så tjek Carl ud. Han findes for eksempel lige her.

Og se lige her hvor sympatisk han er:

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *