Gratis foredrag i næste uge: Hverdagsdrama

En mor pakker hele sit liv ned i en bil, og rejser gennem Europa for at slippe for en kold sommer og kartoffelkuren. En 13årig dreng, smidt ud hjemmefra og forsøger sig selv som avisbud, redder en kvinde og hendes spædbarn fra vold midt i København. En ung kvinde forelsker sig, en dreng ser den smukkeste pige, han nogen sinde har set, og en husmoder holder kød koldt mellem forsatsvinduerne i en forstad. En skolepige får sine forældres opbakning til en videregående uddannelse, i en tid hvor ingen af hendes kammerater er lige så heldige. Der er så mange gode historier i Hverdage er der flest af, at bogen kunne være blevet ved et par hundreder sider endnu, for er der noget der er mere spændende end andre menneskers levede liv?

Jeg fortæller så mange af de højspændte, dramatiske og vedkommende historier jeg overhovedet kan nå på det vidunderligt smukke bibliotek i Gentofte ved et gratis foredrag den 30. januar – og dét endda om eftermiddagen, så man stadig kan nå hjem og putte. Du kan læse mere om foredraget lige her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *