Tidslommer

Jeg sidder i et tog lige nu, mellem København og Fyn, hvor jeg skal holde et foredrag i aften. Jeg troede egentligt at jeg havde mere tid i dag, end jeg havde, og havde planlagt kaffe og gode ting i Odense, men den plan røg. Jeg har en del foredrag her i januar, og det er virkeligt godt at være i gang med det igen. Rigtigt mange af dem er indenfor trendforskning, og ganske specifikke emner, og det holder altså aldrig rigtigt op med at være fedt at fortælle gode historier og folde sammenhænge ud. Men nu, hvor jeg sidder her og tænker lidt, kom jeg i tanke om, at jeg på turen til Afrika fik det meste af en dag taget og måske også foræret. Da fotografen Carsten og jeg kom til Sydafrika hvor vi mellemlandede, ankom vi nemlig så forsinket at vi missede flyet videre til Zambia. Vi blev indlogeret på et mellemrart hotel i Johannesburg, hvor vi så havde en dag og en nats søvn til lige at akklimatisere en smule. Under strenge ordre fra hotelpersonalet om ikke at gå udenfor hotellet, eftersom vores location ikke ligefrem var femstjernet. Men den der tidslomme, af tid, man egentligt ikke har regnet med, var faktisk ganske rar. Måske er det også det, man skal huske – at tid, hvor man ingenting kan og skal faktisk er ret så sjældent, og at den skal fastholdes, og nogle gange fremelskes.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *