På vej afsted

(Billedet her er af min gode veninde (hende med det flotte ur), og mig, der holder hånd.)

Om et par dage er jeg i Zambia for at se til vores projekt Musali – for at sætte ting i gang, men også for at se til dem, der allerede er sat i gang. Og denne gang er jeg afsted med en fotograf, så jeg kan rapportere ordentligt, både her og på Musalis og min egen instagram. Jeg er spændt – det bliver en meget kort og meget intens tur, og alt det, der sker på de kanter er så fremmedartet. Måden man holder et møde på, måden man taler sammen, det hele er en meget stejl læringskurve (som det så smukt hedder…). Jeg glæder mig til at præsentere jer for det hele, og til at komme hjem til ungerne igen.

2 kommentarer

  1. Rigtig god tur til Zambia, og god fornøjelse med alle aktiviteterne dernede. Jeg formoder naturligvis, at du har husket alt ift vacciner m.v., så du kommer rask og frisk hjem med de spændende informationer. 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *