Shockaholic, Carrie Fischer og andre kvinders erfaringer

Hvis man nu var ven med Michael Jackson, havde Elizabeth Taylor som svigermor og havde spillet Prinsesse Leia i Star Wars, så kunne man forestille sig at man havde en historie eller ti at dele med verden. Det havde Carrie Fischer, og i hendes omfattende forfatterskab delte hun ud af alle disse historier. Hendes bog Schockaholic er en lille tæt sag, som i bund og grund handler om at finde sig selv, om at huske det gode og det skøre, og om at være svært deprimeret. Men mest af alt handler den om at finde en relation til hendes far, skørtejægeren, sangeren og superstjernen (og ham der lærte hende at tage speed) Eddie Fischer. Det er en rørende og ganske vidunderlig bog, som også er så sjov at man ikke helt kan holde det ud.

Amazon har den. 

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.