Pssst! Rabatkode på Isbjörn of Sweden

 

Som du måske ved arbejder vi her hos Lahme sammen med og for Isbjörn of Sweden, hvorfor dette indlæg skal kaldes sponseret.

De laver sindssygt lækkert børnetøj – men ikke som vi kender det. De laver nemlig outdoorpåklædning til børn og teens, der har brug for bevægelsesfrihed, sikkerhed, komfort og at tøjet på ingen måde hæmmer dem. Elias og Sofus elsker det, og ja, jeg kan passe den største teenstørrelse og er også helt vild med det (det uldne undertøj er for vildt!). Nu har jeg fået lov til at dele en rabatkode med jer der virker indtil 31. september 2018 til deres webshop. Den gælder ikke i forvejen nedsatte varer og heller ikke eller varer i shoppen som ikke er Isbjörns egne varer.

Du får 25% ved at bruge koden Danmark2018 i webshoppen her.

1 kommentar

  1. Det ser virkelig lækkert ud det tøj, men de priser ligger da vist et stykke over budgettet for en gennemsnitlig dansk børnefamilie – selv med 25% rabat.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *