Sensation: Jeg har været i biografen. Og set en damefilm

I går var jeg ganske sensationelt i biografen med min søster, for at se en film, hverken hendes eller min mand ville med ind og se. Og muligvis nåede den heller ikke intellektuelle højder, eller melankolske dybder som får den til at ryge ind på listen over must see film om 20 år, men jeg skreg af grin. Hele vejen.

Vi så Book Club, som handler om fire damer i 60-erne og 70-erne, som alle sammen på en eller anden måde tvivler på kærligheden, på

sexlivet, på følelser og hvad man har ret til at forvente når man ikke mere er 24. En ting er at emnet er skønt, noget andet er, at det var helt fantastisk at se fire skuespillerinder i tæt samspil som loyale og kloge veninder. Og så blev jeg altså også mindet om, at livet er lige her og nu, og det bare ikke nytter noget at lade sig nøjes, eller ikke gøre noget ved de ting, der svier. Jeg synes du skal se den. Om ikke andet for at nyde vidunderlige Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Alicia Silverstone (!), Andy Garcia og Don Johnson plus mange andre.

2 Comments
Previous Post
Next Post