Den dér følelse…

Ferien er slut. Jeg har knipset med fingrene to gange, og nu er den væk. Men hold nu op en ferie! I det her selvstændige liv, er det meget, meget sjældent, jeg ikke er til at få fat på. Når vores kunder har brug for os, smækker vi hælene sammen og står der, men i år, har jeg faktisk trukket stikket helt, i hele 10 dage, og det har været så skønt (til gengæld fik jeg kriller på dag 9. og begyndte at savne kontoret og kollegaerne på en næsten problematisk måde).

Jeg kommer til at fortælle meget mere om ferien (og om Gulliver Rejser, som vi var med – og hvis ikke du allerede abonnerer på deres nyhedsbreve, så gør det endeligt her, for rejserne er væk nærmest 2 minutter efter de bliver slået app (og nej, jeg er ikke sponseret)) – men først vil jeg sige at jeg har læst fem bøger på 10 dage. Alle sammen memoirs, og med en enkelt undtagelse i dén grad anbefalelsesværdige (der kommer en liste op herude).

Noget af det jeg nemlig læste var en enkelt sætning, som hænger ved, og som tåler gentagelse og nærmest tatovering, og er noget i retning af det her: Efter alle begivenheder er slut, efter du har handlet, set og gjort, er der kun én ting, du husker: Følelsen.

For mig at se, er det en stor sandhed, og ferien (hvor vi ærligt talt ikke lavede en skid) fyldte mig med en stille, rullende lykkefølelse af fred, ro og samhørighed. Af nærhed med ungerne, nærhed til Johan, ro i kroppen, ro med børnene, og af at alt er godt. Og når jeg bliver en gammel dame med rynkede baglår og rød bikini (for rød bikini skal man da bare se at komme i gang med), så vil jeg være en gammel dame sammen med Johan, og så er det præcis dén følelse, jeg vil huske, og dén følelse jeg vil gå efter igen og igen.

1 kommentar

  1. Der når aldrig at sætte sig rynker, for du er alt for aktiv til, den slags kan nå at sætte sig… 🙂
    Rigtig godt I fik slappet helt af. Det er et godt tegn, at det først var på dag 9, at du var ved at få kriller. Men næste år kan du måske holde HELE ferien ud, uden overhovedet at være fristet til at tjekke noget som helst. Det er nemlig sundt for legemet, at få genopladet batterierne helt – og det lyder som om du har fanget meningen bag ferier. 😀
    God weekend.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *