Pssst: Outdoortøj til dine unger (og muligvis dig selv)

Vi er så heldige at arbejde sammen med Isbjörn of Sweden her hos os, hvorfor dette indlæg er at klassificere som reklame.

MEN – også som et meget venligt tip om et virkeligt godt udsalg. Isbjörn of Sweden laver funktionelt outdoor-tøj til dine unger. Det er skridtet over det almindelige regntøj, og det er længder fra en generisk flyverdragt. Alt deres tøj er lavet efter voksenstandarder i kvalitet hvilket betyder at det kan holde til lidt af hvert. Man skal kunne bevæge sig i alt, og ikke føle sig generet af vind eller vejr.

Sofus har en flis fra brandet og en softshelljakke, og han elsker begge dele. Deres tøj sidder til, når det sidder rigtigt, så ungerne har det i virkeligheden som om de ikke har noget på. Der er ikke ben der sjasker eller ærmer der er for brede, og det hele er virkeligt gennemført. Brandet har som mål at tre børn skal kunne bruge tøjet, før det bliver slidt, og i deres flyverdragter og overtræksbukser er der eksempelvis vokselæg. Smart!

Hvis du er en lille dame kan du passe deres jakker og bukser til store børn, og jeg har været så heldig at kunne knibe mig ned i sådan et par her, hvilket er perfekte til at være udendørs i om foråret. Udsalget er startet og du finder vej til det her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *