Glattere, pænere, renere

For en uges tid siden havde jeg møde med en dame, hvis hud simpelthen var så pæn at jeg var nødt til at spørge hvad hun egentligt gjorde. Hun havde simpelthen den fineste klareste hud, og det var bare så pænt. Svaret var denne maske fra et brand, der først for nyligt er kommet til Danmark, nemlig Peter Thomas Roth. Brandet specialiserer sig i masker, og ting man kan gøre hjemme for at opnå den helt fine fejlfri hud.

Masken hun bruger hedder Pumpkin Enzyme Mask, og den er jeg også gået om bord i. Jeg har ellers hørt at man skal være enormt forsigtig med meget aktive masker om sommeren, når man er i solen, og man skal vist også være lidt forsigtig med den her. Men lidt forsigtig betyder så ikke at man skal undgå solen, men at man skal huske solcreme.

Nu har jeg så brugt den tre gange, og er virkelig glad for den. Masken scrubber huden ren og klar som en vanlig scrub, og arbejder så i dybden med enzymer. Man kan mærke hvordan huden nærmest bliver poleret, og huden føles decideret glattere efter brug.

Du kan købe masken her , hvor du også kan få de øjenpads, som bestemt også er et køb værd.

2 Comments
Previous Post
Next Post