Anbefaling: Dare to Care: En holistisk skønheds- og hudplejeklinik

 

I går eftermiddags gjorde jeg noget, jeg meget sjældent gør. Jeg tog mig tid til ben ansigtsbehandling. Jeg har efterhånden prøvet lidt af hvert, både godt og mindre godt (og en enkelt gang noget de var så skidt, at jeg blev virkelig dårlig af det), men der er langt mellem de fuldkommen vidunderlige oplevelser.

Det er måske også derfor at jeg ikke så tit tager mig hverken tid eller råd, for når man først bruger en eftermiddag væk fra familien, så synes jeg altså at det skal være fuld valuta, både med hensyn til tid og til penge.

Dare to care er en holistisk skønhedsklinik på Østerbro i København. Den ejes og drives af Line Friis, som jeg sidder i juryen i Danish Beauty Awards med. Hun er kendt vidt og bredt som lidt af en guru indenfor ansigtsbehandlinger og hud i det hele taget, og står bag udviklingen af spa-behandlinger for mange danske brands.

Ud over en klinik er der en butik med hudpleje, smukke kimonoer, smykker og alt muligt andet godt, man har lyst til at fylde tasker, poser og sække med.

Line har de sidste par år gentaget at jeg skulle lægge vejen forbi hendes klinik, og lade en af hendes dygtige medarbejdere tage sig af min hud. Så det gjorde jeg så. Først tænkte jeg at det hele simpelthen var for roligt, for blidt og med alt for mange lange strøg til at det kunne have en effekt. Jeg synes jo ligesom at nogen må hive lidt i en, så man får noget ud af det man ikke kan give sig selv. Så jeg lå der og forsøgte at være afslappet og rolig mens jeg tænkte at det her, det virkeligt var utroligt blidt.

Men altså: da jeg så var færdig og så mig i spejlet, havde jeg en hud som jeg ikke har set før. Sund, gennemfugtet og ja, strålende. Så pænt! Den dygtige behandler havde så også lige fjernet et par spændinger eller tusind i nakken (også så blidt så jeg ikke opdagede det), men mine skuldre sidder væsentligt længere fra ørerne i dag end i går.

Jeg har booket en tid til om fire uger – og den behandling jeg fik er deres sommerbehandling, hvis du skulle få lyst til at prøve. Du finder klinikken lige her.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *