Mind Your Health (Gratis foredrag + Goodiebags i Lyngby)

Det er vinter, det er koldt, og man kan nærmest ikke åbne en avis, eller sin telefon, før det ticker ind med nyheder om at nærmest alle danskere er syge, har det skidt eller at vi er i gang med vinterens årlige bakteriebytning. Helse, sundhed, og bare det at have det godt i sin egen krop er blevet noget af det, mange af os gør en masse for at passe på. Heldigvis er der eksperter der ved noget om det derude, og heldigvis er der nogle der gavmildt deler ud af denne viden. Et foredrag jeg ville ønske jeg kunne komme med til er et der afholdes i Lyngby den 20. februar klokken 1830 hos moshi moshi mind, hvor A. Vogels ekspert kommer og fortæller om hvordan immunforsvaret og fordøjelsen sammen sikrer at man har det godt. Eventet er gratis, og du kan tilmelde dig her.

 

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *