Varme unger

Isbjörn of Sweden er ikke sponsor af dette indlæg, men vi arbejder for dem hos Lahme, hvorfor indlægget skal kaldes sponseret.

Gennem mit arbejde har jeg lært et svensk outdoorbrand til børn at kende. Det er skabt af kvinder, der vil have deres børn med udenfor, give dem et nært forhold til naturen og i det hele taget hjælpe dem til at være udenfor med alle deres sanser, uden at føle sig forhindrede. Derfor har de skabt et brand, som har samme høje kvalitet til børn som man kender fra outdoortøj til voksne. Det er ikke bare skitøj, man kan finde, men også alle mulige stykker uundværligt tøj til mudrede dage i haven og i skoven, til kolde forårsdage og til blæsende efterår. Og det hele er gennemtænkt. For eksempel er der vokselæg i flyverdragten og i overtræksbukser og vinterjakker – så barnet kan passe dem flere sæsonner. Simpelthen sådan en omsorgsfuld ide. Men så er der også undertøjet. Det varme undertøj, som mine unger elsker – Elias bruger det når han går til parkour i novemberfrost og decemberkulde hvor træningen er udendørs, og fordi det er svedtransporterende, koger han ikke i det, og han fryser heller ikke når han så har svedt. Sofus bruger det hele tiden, og vil helst bare have det på, og intet andet. Og jeg har det simpelthen så godt med at hverken sport eller leg bliver forstyrret af fornemmelsen af at fryse. Du finder det her

 

1 kommentar

  1. Det er dejligt med lidt nordisk sammenhold, og det borger for kvaliteten når tøjet er en succes i et land, som er endnu koldere end kulden i Danmark. 🙂
    Godt nytår, Julia

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *