Ny dansk hudplejeserie: Ivy Aïa

 

Dette indlæg er i kategorien reklame, ikke fordi nogen har bedt mig om at skrive det, men fordi vi hos Lahme arbejder sammen med Ivy Aïa.

Der er jo ind i mellem nogle der minder én om at pris og kvalitet altid følges ad, og så er der de produkter, der beviser at det faktisk ikke behøver at være sådan. I sidste uge lancerede vi Ivy Aïa her hos os, og produkterne er simpelthen så lækre.

IVY AÏA er nemlig en ny serie af allergicertificeret, luksuriøs skønhedspleje til alle os, der gerne vil forkæle os selv med produkter der for det første virker, og for det andet er så ordentlige som muligt. Og her kommer den nye serie ind, for plejeserien Ivy Aïa  er nemlig udviklet og fremstillet i Danmark af farmaceuter, så man får de bedste og reneste produkter i luksusklassen – uden at betale luksuspriser for dem. Hele serien er certificeret og allergitestet og minder mest af alt om et luksuriøst fransk apotekerbrand.

De virksomme ingredienser i serien er:

  • Hyaluronsyre

Binder store mængder vand, hvilket giver huden et fast udseende. Hudens egen evne til at producere hyaluronsyre falder i takt med alderen, fordi cellerne og vævet indeholder mindre vand, og huden vil være mindre fast og miste struktur. Hyaluronsyre genopretter hurtigt den tabte fugt og øger hudens evne til at binde vand.

  • Vitamin B3

Også kaldet niacinamide, som virker anti-inflammatorisk og dulmer rødme, akne og kan hæmme pigmentforandringer. Vitamin B3 forbedrer hudens barrierefunktion og elasticitet.

  • ProVitamin B5

Omdannes til B5 vitamin i huden. ProVitamin B5 har beroligende og lindrende egenskaber og tilfører huden fugt.

Der fås følgende produkter i serien – og alle koster 49 kroner stykket. De kan købes i Normal landet over:

(Og min favorit er body creamen)

Den virksomme IVY AÏA cleansingmousse med B3 vitamin renser huden og dulmer rødme og akne, mens IVY AÏA skintonic med hyaluronsyre blødgører og exfolierer. Ansigtscremen med provitamin B5 beroliger og tilfører fugt. IVY AÏA fugtighedscreme til ansigtet giver ekstra pleje og fugt til tør hud, og IVY AÏA fugtgørende body cream giver selv den tørreste hud liv igen, over hele kroppen. IVY AÏA Micellar cleansing water fjerner skånsomt snavs og makeup og fugter selv sensitiv hud.

 

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *