Ole er tilbage. Om strålende hud og positivitet

Der er en lille sandsynlighed for at dette indlæg er sponseret, eftersom vi her hos Lahme arbejder for Ole Henriksen. Brandet, altså – men i virkeligheden også manden, for de to ting hænger nøje sammen. De sidste måneder har jeg været dybt begravet i det brand, fordi Ole Henriksen produkterne er blevet relanceret i norden, og fordi vi her hos Lahme har arbejdet med netop det.

Der er mange, mange hudplejeserier på markedet, og der er mange der lover en hel masse. Jeg kendte godt Ole Henriksens produkter inden vi begyndte at arbejde med dem, og jeg har i årevis været stor fan af især lavendelolien til kroppen og til Rub N Buff, som muligvis er verdens bedste bodyscrub. Men i mit arbejde har jeg nu så også lært, forstået og frem for alt brugt hudplejeserierne, og føler efterhånden at jeg både kender og forstår dem.

Nøglen til serierne er at at man kan gøre en forskel for sin hud. Man KAN slippe af med alderstegn, acne, tør hud og hævede øjenområder, og man kan rent faktisk få en strålende klar hud selvom man er træt ind i knoglerne, og ikke har fire timer til at være god ved sig selv hver eneste dag. Ole selv siger at produkterne ikke alene klarer alt, han siger at det er kombinationen af motion, kost og den rette omsorg for sin hud, der gør forskellen. Jeg har ikke skruet op for hverken den sunde kost eller for motionen (jeg løber stadig næsten hver dag og dyrker yoga i hvert fald tre gange om ugen), men jeg har mærket en tydelig forandring.

Det vigtigste produkt for mig, og hvis du kun vil købe ét, er det her: Invigorating Night Transformation Gel.

Når makeuppen er fjernet bruger man denne gel til at skabe synlige forandringer om natten. Den arbejder ned i huden med AHAsyre, og giver en smuk, klar hud. Sammen med den, kan man så eventuelt bruge en natcreme for ekstra frugt, eller en serum (gerne Truth Serummen, som er en bestseller og ganske fantastisk), men også klassikeren, Uplifting Transformation Eye Gel, er fuldkommen fantastisk og hjælper mod poser, skygger og rynker i øjenområdet, og bruges også om natten. 

Hvis man har uren hud, eller blot tendens til at huden fedter til i løbet af dagen, er der netop lanceret en helt ny serie, nemlig balance-serien, som skaber, ja, balance i huden.

Så en ting er bedre hud, noget helt andet er manden. Ole Henriksen, som stadig selv står bag produkter, innovation og retning for brandet. Som er en energibombe, men også en ekspert, med en oprigtig stor og dyb interesse for, hvordan vi almindelige forbrugere har det med hans produkter, og om vi nu også er tilfredse. At møde et menneske, som er så dybt passioneret, vidende og professionel har altså virkeligt været en gave. Og jeg forstår godt at så mange er så vilde med ham og hans produkter.

0 Comments
Previous Post
Next Post