Invitation: Kolding: Deltag i en fokusgruppe om den moderne børnefamilies udfordringer

Vi er hos Lahme i gang med et ganske fantastisk projekt, som jeg meget gerne vil invitere dig til at være med i. Det drejer sig om det, som meget af denne blog også handler om, nemlig, hvad det vil sige at være forældre i en moderne børnefamilie. Sådan en hvor det hele skal hænge sammen, og hvor det ind i mellem nok ikke gør det. Og så handler det om bleer. Om de helt små børn, der bruger bleer. Hvis du har lyst til at være med, eller kender nogen, der har så læs videre her, klik her, og del meget gerne dette indlæg:

Vi søger:

15-20 fædre eller mødre, som har lyst til at deltage i debatten og snakken, og som er bosat i Jylland. Du skal have minimum 1 barn, der bruger ble, eller du venter måske et barn på ansøgningstidspunktet.

 

Fokusgruppen har til formål at undersøge de krav, som moderne familier, mødre såvel som fædre, i dag stiller til børnefamilielivet, og hvordan vores kundes bleer kan imødekomme de behov.

Fokusgrupperne vil hver dels have fokus på de konkrete bleers funktion, dels forholde sig til et emne tæt på børnefamilielivet. Emnet skifter fra gang til gang.

Vi forventer:
At du deltager i 4 årlige fokusgrupper Kolding og har lyst til at dele dine holdninger og overvejelser. Fokusgrupperne vil vare 1,5 time per gang.
At du har lyst til at deltage i projektet de næste 12 måneder.

 

Du får:

Indflydelse på udvikling og markedsføring af bleer i Danmark.

 

En hyggelig aften med ligesindede.

 

God forplejning til store og små.

 

8 pakker bleer per gang i den størrelse, der passer til dit barn.

 

 

Sådan kommer du i betragtning

Vi skal bede dig udfylde dette skema. LINK

 

Alle henvendelser besvares, når vi har haft tid til at gennemgå alle spørgeskemaerne.

 

Det med småt:

Oplysningerne indsamles til brug for vurdering af, om din profil er relevant til Abenas forbrugerpanel.

Oplysningerne indsamles af Lahme Kommunikation på vegne af Abena og videregives ikke til tredjepart.

Oplysningerne gemmes i 2 år med henblik på at indsamle kontakter til mulige fremtidige projekter med Abena, der involverer forbrugertests af produkter. Herefter destrueres oplysningerne.

Oplysningerne vil ikke blive anvendt til markedsføring via mail, post eller telefon.

Du har altid ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger, der er gemt om dig.

 

Kontakt:

 

Lahme ApS

Jens Kofods Gade 1

1268 København K.

Tlf.: 5195 4987

 

Eller:

 

Abena

Egelund 35
6200 Aabenraa

Tlf.: 7431 1818

 

2 kommentarer

  1. Hej Julia. Lyder spændende! Jeg synes ikke umiddelbart at jeg kan se det nogen steder – men afholdes fokusgrupperne i weekenden og hvilke tidspunkter? Det har i hvert fald betydning – for vores eventuelle deltagelse – om man kan gøre det uden for arbejdstid 🙂 Og skal børnene MED til fokusgrupperne; ref. der står ‘forplejning til store og små’… mvh Annette

  2. Hej Annette – de afholdes på en hverdag efter arbejdstid. Og nej – ungerne skal ikke med, men hvis man har svært ved at afsætte dem, er de naturligvis velkomne.
    Håber at se dig!
    KH
    J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *