Noget om farver

Lige nu er kolonihaven ved at smide mange af de meget smukke farvede blomster. Lupinerne er på retræte, og måske er det en af mine ynglingsblomster, men i virkeligheden handler det for mig om farverne. Den eksplosion haven laver i maj og juni er simpelthen for vild.

(De sidste år, er det blevet mere og mere vigtigt for mig med farver – jeg diskriminerer ikke, jeg kan lide dem alle, men det kan på en eller anden måde ikke blive for meget. Vores vægge derhjemme er grønne, blå, rosa og mint. Lampen over køkkenbordet er lilla og puderne har tusind farver. Jeg ved ikke hvad det er – det træfarvede, naturlige, sorte, hvide bliver mindre og mindre tiltrækkende, mens cirkusfesten og de kulørte lamper trækker.)

Jeg har sået en del sommerblomster, i krukker og rundt om i haven, men jeg manglede igen i år, den uge i foråret hvor man kan nå at vende jorden, gøde den, og forberede den – jeg overvejer at lægge en uges ferie ind til næste år, så jeg kan få styr på det, og nyde endnu mere farvepragt.

1 kommentar

  1. Jeg elsker også lupiner, og strandaster og bare rolig Julia, det kommer stille og roligt til nogle af os med alderen! Rigtig mange har fuldstændig ens hjem, hvide vægge og cremefarvede lædermøbler, måske en designerstol! Gab! Farverklatter her og der får hævet humøret, du elsker guld , glimmer og farver kan jeg se i din påklæning, så hvorfor ikke et dejligt hjem med farver, sikkert smagfuldt! Der må også gerne være noget kikset god aften fra Rikke i øvrig tak for din mail, det glædede mig at du blev glad for den

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *