Striber, børn og skolestart

 

Glædelig mandag derude bag skærmen! Jeg håber du har nydt en dejlig, og rolig weekend. Hjemme hos os har det været både kaosramt og hyggeligt. Ungerne har taget nogle gevaldige ture med hinanden og med mig, og jeg må indrømme at jeg ikke altid forstår mekanikken i det. Sofus skal til at afslutte børnehaven og begynde i skole, og det giver i den grad stof til eftertanke hos ham. Det er en gevaldig overgang, både for ham og for os, og noget jeg har lært i de sidste dage er at holde kæft med, hvor stor han er blevet. “Jeg er stadig Sofus”, sagde han forleden, og det har han ret i. Så det holder vi fast i. Han skal til skoletyvstart i slutningen af denne uge, og vi købte en madkasse til ham i weekenden; den testkørte han i kolonihaven, og er heldigvis ovenud tilfreds. Så langt, så godt.

Derudover har jeg brugt weekenden på at juble over så godt, der er blevet taget imod MUSALI. Det er virkeligt fantastisk, og jeg krydser sådan fingre for at projektet kan fortsætte. Jeg er meget glad for mine egne armbånd, og har dem på her sammen med en bomuldsstrik fra Moshi Moshi mind og et par bukser fra TAC, begge dele er købt for et års tid siden, men Moshi har stadig mange af de smukke blå og hvide striber i forskellige udgaver.

 

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *