Sko og taske og noget om at gå ud

Det er blevet forår, og jeg har fået udlængsel – altså, som I: Jeg trænger til at komme ud. Ud blandt voksne, ud og danse, ud og tale, skåle og snakke. Det har lange udsigter med de dele, fordi programmet lige nu kræver weekendarbejde en masse, men jeg synes alligevel at det åbner op for et liv udenfor hjemmets fire vægge, når ungerne faktisk er ved at blive større. I hvert fald ind i mellem. Og her taler jeg jo som bekendt lige så meget til min dårlige samvittighed, som jeg gerne vil afskaffe som til jer. For 10 dage siden var jeg til Elle Style Award, og havde i den anledning købt en ny clutch. Den er fra Other Stories, og kan findes her. De smukke røde sko, som jeg bruger til hverdag og fest er fra Marie Monin og kan beses her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *