Kolonihavelængsel – Kolonihaveliv

Jeg har været på pinterest, og alle billederne her i indlægget er lånt derfra. Hvis nogen har et problem med det, må du endelig sige til. 

Jeg blevet drevet ud på pinterest i ren og skær savn. Jeg savner kolonihaven. Helt ind i knoglerne. Jeg kan dårligt vente længere, på kolde morgener og lange aftener i koloen, på jord under neglene, og på at gøre noget ved de ting, jeg endelig har regnet ud, hvordan kan lykkes. Vi har for eksempel en urtehave, der ikke rigtigt giver noget. Jorden er for dårlig, så i år er året, hvor jeg ønsker mig fliser, som jeg kan stille nogle plantekasser på. I år bliver også året, hvor jeg går krukke-amok, og hvor jeg må regne ud, hvordan jeg får passet planterne ordentligt i hverdagene, hvor det er sværere at komme i koloen. Jeg glæder mig sådan til ude-liv og indeliv, flyder sammen, og hvor man ikke skal pakkes ind som til en polarekspedition for at gå en tur ud i vejret.

En anden plan i år, er også at jeg vil være bedre til at plante urter så jeg kan tage dem med til og fra koloen. Måske i glas som nedenfor. Og endnu en ting: Spiselige blomster til salater, kager og is: De kommer så meget på listen, så snart kolonihaven åbner den 1. april.

6 Comments
Previous Post
Next Post