En flyver: Praktiske løsninger kan også være pæne

… og det er der jo ikke noget nyt i, men faktisk så er denne pæne, lyserøde dims hverken et stykke legetøj eller i live. Det er en røgalarm. En af den slags, som min svigermor, mener (med rette) bør være installeret i hvert rum, og som man ganske ofte ikke orker at have hængene fordi de simpelthen ligner noget der er løgn, og man har lige malet loftet, og hvem er det der skal stå på den stige og skrue? Nu har en af mine gamle kunder her hos Lahme, startet en helt ny virksomhed, hvor han køber lækre designvarer hjem til Danmark. En af de ting, han vil introducere for os er denne røgalarm, som man bare klikker op i loftet med et stykke tape, og så har den ellers ikke brug for mere. Den fås i flere udgaver og i andre former (også nogle, der er knapt så pyntede), og næste gang jeg skal til barnedåb, tager jeg sådan en fætter under armen. Du kan se dem lige her. 

5 kommentarer

  1. Dem ser jeg frem til at se… tænker noget med hund kunne være sjovt for mig, en pote. Eller nu man siger de helst skal være i loftet en måne eller en fugl…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *