Elias, 9 år

I går fyldte Elias 9 år. NI ÅR! Han når mig til hagen, bruger sko der ikke er meget mindre end mine, har skuldre der kan bære en skoletaske som er overfyldt med ting, han ikke kan huske, han puttede i dem, og er i det hele taget blevet en stor dreng. Han kan læse; skrive og alt det andet et niårigt barn i dag bliver bedt om at kunne. Han er ikke til at drive væk fra en ipad, hvis han får muligheden for at spille noget der involverer en historie, der er spændende nok, og vigtigst af alt: Han er den fineste storebror, en god ven, og en dejlig dreng at være sammen med. Min dreng. Og han har endnu ikke opdaget bloggen her, men eftersom jeg stille og roligt bevæger mig over i den pinlige kategori af voksne, der ikke må sige for meget, for højt eller for tydeligt, vil jeg ikke pensle ud, hvor absolut fantastisk, højt elsket og vidunderlig han er. Jeg vil heller ikke forklare, hvor meget jeg ønsker for ham at den ubekymrede indgang han stadig har til verden, holder ved lidt endnu. Og hvor højt jeg elsker ham. I detaljer altså. For så kan det være, jeg ikke får det bjørnekram i eftermiddag, der trods alt er dagens højdepunkt.

 

13 Comments
Previous Post
Next Post