Elias, 9 år

I går fyldte Elias 9 år. NI ÅR! Han når mig til hagen, bruger sko der ikke er meget mindre end mine, har skuldre der kan bære en skoletaske som er overfyldt med ting, han ikke kan huske, han puttede i dem, og er i det hele taget blevet en stor dreng. Han kan læse; skrive og alt det andet et niårigt barn i dag bliver bedt om at kunne. Han er ikke til at drive væk fra en ipad, hvis han får muligheden for at spille noget der involverer en historie, der er spændende nok, og vigtigst af alt: Han er den fineste storebror, en god ven, og en dejlig dreng at være sammen med. Min dreng. Og han har endnu ikke opdaget bloggen her, men eftersom jeg stille og roligt bevæger mig over i den pinlige kategori af voksne, der ikke må sige for meget, for højt eller for tydeligt, vil jeg ikke pensle ud, hvor absolut fantastisk, højt elsket og vidunderlig han er. Jeg vil heller ikke forklare, hvor meget jeg ønsker for ham at den ubekymrede indgang han stadig har til verden, holder ved lidt endnu. Og hvor højt jeg elsker ham. I detaljer altså. For så kan det være, jeg ikke får det bjørnekram i eftermiddag, der trods alt er dagens højdepunkt.

 

13 kommentarer

 1. Stort tillykke til Elias og også kæmpe stort tillykke til dig og Johan. Tænk at være forældre til en 9-årig. Det gør jeg mig slet ikke begreb om 🙂 Håber Elias får den fineste dag lige efter hans hoved.

 2. Stort tillykke!
  De vokser så hurtigt, og alligevel tænker man at de aldrig bliver voksne. De er jo “bare” ens små børn. Fantastisk, stort og spændende på en og samme gang. 🙂

 3. Stort tillykke med din store dreng! Tænk NI ÅR! Og det betyder også at det er ni år siden, du skrev “Hvor Lagde jeg babyen?” Og jeg læste den 4 år efter, og tænkte at du skrev om mig. og at du bestemt måtte være den klogeste mor, og at jeg ville kunne suge noget af det ved at følge din blog. Det har jeg så gjort siden. TAK for det!

 4. Stort tillykke med din skønne store søn:-)
  Der er intet som kærlighed til vores børn.
  Tak for din præsentation af “Hidden Figures” søndag formiddag i Dagmar:-)
  Og en rigtig skøn dag til din søn og jer som familie:-)

 5. Tillykke med den lille-store dreng, som man jo næsten føler man kender 😀 Håber I får fejret ham behørigt og at du synger Elias-sangen fra “Hvor lagde jeg babyen” så han uden tvivl synes du er pinlig 😉

  – A

 6. Tillykke med din store søn. Det er sådan en fantastisk alder synes jeg. Stadig tilpas barn og alligevel kan man skimte den unge person, der er ved at bryde igennem. Kh Birgitte

 7. Forisnket tillykke med ham. En super tid du har i vente. Mine tre går fra datteren på 15 ned til drengene på 13 og 11, og det er i de kommende år, du/I virkelig får udfordret livet med mange geniale spørgsmål. Glæd dig. 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *