Januarbekæmpelse med glimmer og blonder

Sidste år ved denne tid, var Johan, ungerne og jeg lige kommet hjem fra Thailand. Vi rejste hjem 1. januar, og vi var brune, mætte, genopladte og følte os så underaktiverede at vi i dén grad var færdige med ferie, og totalt klar til at komme i gang. Med andre ord: Det havde været den fineste ferie. Og nu skal det ikke være nogen hemmelighed at jeg efter to uger i vinterregnen herhjemme med mine unger ikke har spor imod at de kommer afsted i skole og børnehave, og jeg har absolut heller ikke noget imod at hverdagen er i gang igen. Men jeg længes mod palmer, mod sandstrande, mod friske grøntsager og ananas, jeg længes efter solmodne tomater, og efter en sun downer i vandkanten, mens ungerne bygger dagens sidste sandslot. Ja tak til den slags idyl. Men nu kan man jo ikke altid få hvad man peger på, og derfor tænker jeg at vinteren, mørket, blæsten og regnen skal favnes og imødekommes, med al den glimmer, og alle de glas hvidvin (ok, måske ikke ALLE de glas…), der skal til for at komme igennem den. Derfor gør jeg mig umage med at ligne en, der regner med at vinteren en dag slutter; som om jeg er en af den slags, der sagtens kommer let igennem vinteren uden at stirre ned i et hul, men kan finde ud af at være i den. Glimmer hjælper. Det samme gør pænt tøj, og derfor gjorde jeg mig særligt umage da jeg i går medvirkede i et projekt, som er hemmeligt lidt endnu, for ChriChri.

img_9101

Blondetoppen er fra Heartmade, Bukserne er lavet i bambusfibre og sidder helt fantastisk. De er fra Moshi Moshi Mind og jeg kan lige nu ikke finde et link til dem. Men tykke leggings, der kan vaskes og bruges og bare bliver ved med at være lækre. Tee-en er fra samme sted og fås også i grå og hvid og med og uden print. Den er i lækker tyk sweat-stof og jeg bruger den oftest som her, uden på noget andet.

img_9103

9 Comments
Previous Post
Next Post