Ja, verden har brug for flere puder

img_1878

 

Det regner, det er mandag, og efteråret er så meget ankommet. I år er det år, hvor jeg har besluttet mig for at stemme imod efterårstristessen med alt, hvad jeg kan. Jeg vil kaste om mig med glimmer og gå i høje hæle og spise chokolade og drikke bobler og tage på udflugter og nægte at lade mig trække ind. Noget af det, der hjælper, er jeg ved at forstå, er de små ting derhjemme. At jeg føler mig pakket ind og inviteret indenfor, rundt om roddet, når jeg er hjemme.

For nogle år siden var der en der spurgte mig, om verden havde brug for flere puder? Og vi blev enige om at det havde verden faktisk nok ikke. Men så skete der noget; jeg fattede puder! Puder med broderi, velour, frynser, og glimmer. Alle slags, i bunker og helst nok til at man kan pakke sig ind i flere af dem ad gangen. Jeg er vild med det. Og selvom klichéfaren nærmer sig, så er jeg nødt til at indrømme: Det er rigtigt: De gør en forskel, ikke mindst for efteråret. Mine nye blå og rosa velour (!) puder har jeg købt hos Lene Bjerre (som er vores kunde, men jeg nægter at skrive at dette indlæg er sponseret, for det er det virkeligt ikke). De har det fineste udvalg, og nogle af dem, kan du se her.

 

 

img_1876

3 kommentarer

  1. Noget af det som forfatteren i bogen ‘living Danishly’ undrer sig over, er netop danskernes trang til at indrette med puder (og stearinlys). Men konkluderer også at det nok er med til at hjælpe i de lange mørke måneder. Kh. Birgitte

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *