Den smukkeste tagterrasse og noget med ikke at være emsig

IMG_1756

 

IMG_1755

Du kender dem sikkert. De perfekte haver, hvor alt vokser i sirlige cirkler, og hvor krukkerne aldrig har jord på kanten. Haverne, hvor selv sneglene ved hvor de må komme, og hvor hverken naboens kat eller genboens datter løber tværs gennem en busk. Jeg havde egentligt frygtet at Restaurant Stedsans som ligger på Østergro – på et tag ved siden af Danmarks Statistik ret regelrette bygning – kunne være sådan et sted. Men det var ikke. Det emmede af u-emsighed, og af at planter og mennesker kan læne sig tilbage og være så uglede og krøllede, som de har brug for at være. Det er ikke den nye version af det uperpefekt perfekte, men mere en tilbagelænet måde at give plads på. U-emsigt.

Jeg var der i embeds medfør, men må sige at hvis ikke det lige var for kolonøjseren, så kunne jeg godt overveje at flytte ind, eller i det mindste tilslutte mig de næsten 40 frivillige, som er med til at passe haven. Så fint et sted, og så vidt jeg kan regne ud er man velkommen til bare at kigge op, hvis man kommer forbi her.

IMG_1751

 

 

IMG_7151-2

IMG_7155

IMG_7147-2

IMG_1754

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *