Sommerferieupdate #1

IMG_6473

Sicilien. Det er virkeligt ikke et dårligt sted – som man ville sige, hvis man ikke turde råbe: HER ER FAAAAANtastisk! Kaffen er god, kransekage fås i håndkøb året rundt i de lokale supermarkeder, og den er lavet på lokale mandler. Vi bor i nogle helt vildt lækre toetagers huse, et pr familie, poolen er god, morgenmaden er bedre, her er så varmt, at sløvsindet kommer let, og ungerne leger. Med hinanden, og med alle de andre unger, der er her.

Det lader med andre ord til at denne rejseform, som vi er i gang med, med Gulliver Rejser, faktisk virker. Jeg har – som du ved hvis du har læst med her i nogen tid – været lidt nervøs for om det var, hvad jeg håbede det var. Hvis det ikke virker, ville det jo være en ret stor investering af ferie, penge og familieliv, men altså: Det har været en perfekt første dag, og jeg er fan.

IMG_6454

6 Comments
Previous Post
Next Post