Nye Sommervaner: Hudpleje & En af de fine oplevelser

IMG_1341

Som du nok efterhånden ved er jeg en slags produktjunkie, og prøver så meget jeg kan komme i nærheden af. Nogle gange tager det lidt overhånd, for eksempel i forbindelse med Danish Beauty Award, hvor jeg prøvede så meget forskelligt, at der på et tidspunkt var tegn på slitage (…). Men jeg tror også på luksus og selvforkælelse, og på at passe på sig selv; nogle gange er det ikke hensigtsmæssigt at bruge hverken tid eller penge på sig selv, men andre gange, så giver det så meget mere, end man lige regnede med. Om ikke andet, så en pause i hverdagen. Andre gange, som for et par uger siden, oplevede jeg både pause i hverdagen, forkælelse og at få bedre hud.

For et par uger siden fik jeg en ansigtsbehandling med produkter fra The Organic Pharmacy. Behandlingen var en stor oplevelse – og involverede både massage af ryg, nakke og skuldre, men også af ansigtet, og min hud nærmest strålede bagefter. Behandlingen var luksusbehandlingen og jeg fik den hos Selfcareshop på Østerbro.  Selfcareshop er en kombination af en helsekostbutik, en kosmetolog og et apotek a la Frankrig, og jeg har aldrig fået et dårligt råd der.

Ud over at være så heldig at komme i hænderne på en meget kyndig dame (Christina! Spørg efter hende!), fik jeg også en introduktion til The Organic Pharmacy, et brand jeg faktisk næsten har glemt. Det er et økologisk brand, som arbejder ud fra farmaceutiske og homøopatiske principper, og jeg tror næsten brandet er 20 år gammelt. Ud over at jeg fik fra behandlingen med strålende ren, fast hud, hapsede jeg også et starterkit med hjem, og har nu brugt det i et par uger. Jeg fik at vide at der var nok til fire uger i kittet, men det er der ikke helt – når det så er sagt så er produkterne latterligt gode og nemme at bruge:

IMG_5537

  1. Man begynder med Carrotbutter, som renser huden. Huden bliver ren uden at føles som om den er for lille til ansigtet.
  2. Herefter bruger man toneren – som man sprøjter på, og som ikke har til formål at fjerne resterne af afrensningen, men at fugte huden. Når den er tørret ind bruger man:
  3. Før-fugtende serums. Der er to med i kittet – den ene (nummer 3 her på billedet) er en slags gele, som hjælper med at reducere rynker. Den anden:
  4. er en serum, som kan det samme, og her er det din prefernce for konsistenser der er udslagsgivende for hvilken en du med fordel kan bruge.
  5. En fantastisk ansigtscreme, Double Rose, som også fugter huden helt fantastisk

IMG_1345

Du kan læse mere om Selfcareshop og deres behandlinger her. De behandler også med et af mine yndlingsmærker, pHFormula, og jeg har tidligere lagt med hos dem, for at få en af netop de behandlinger. (Se her)

1 Comment
Previous Post
Next Post