Kolonihavestatus

IMG_1115

Foråret har været koldt, synes jeg, og der har været regn og blæst nok at tage af. Vi har ikke helt været “nok” i kolonøjseren endnu, men vi var der fredag, hvor jeg lå i en solplet, rullet ind i tæpper og halvsov det meste af dagen med noget der lignede influenza. Lørdag eftermiddag tog vi hjem; efter blæst, regn, slud (!), hagl (!) og kulde. Men inden himlen blev sort, fik jeg taget noget billeder. Jeg har plantet jordbærplanter i vores plantekasse, og fyldt krukkerne med urter. Jeg er hverken færdig med at bekæmpe mælkebøtter, eller klippe ting ned, men regel nummer ét for kolonihaver må være, at man ikke må blive stresset af dem. Så alt er som det er – lidt endnu.

Læg mærke til at der er knopper på pæretræet, at der vokser forglemmigej som ukrudt, og at man med lidt god vilje altid kan skimte en plet blå himmel over den himmelblå kolonøjser. Glædelig mandag derude!

IMG_1116

IMG_1117

IMG_1119

IMG_1113

3 kommentarer

  1. Hvor ser det dejligt ud. Vi brugte lørdag og søndag i sommerhuset – hvor solen skinnende fra skyfri himmel og man kunne spise picnic i haven uden jakke på… Utroligt når det kun lige er nord for Kbh. Men det er nydelse for sjælen det der have-arbejde. Forstår i den grad haveterapi.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.