Gaveregn: Ikke så meget tvivl i trafikken

Skærmbillede 2016-03-16 kl. 08.25.52

I dag har jeg fået lov til at forære nogle meget fine bøger væk. Anne Sofie Hammers Villads fra Valby i Dina Gellerts fine streg er nemlig blevet frontfigur i en kampagne sammen med Børnulykkesfonden. Bogen, du kan vinde, er en billed- og opgavebog, med gode små historier, observationsøvelser, og måder at være opmærksom på, samt en legende indgang til færdselsregler. Hjemme hos os går ungerne endnu ikke nogen steder alene. Vi bor midt i København, og selvom Elias sikkert godt kan gå selv til og fra skole, synes jeg ikke helt det er endnu. Næste år måske. Og den samtale, om hvornår han er klar, er denne bog faktisk også rigtigt god til at facilitere, fordi den netop viser, hvor mange ting, der sker samtidig i trafikken. Og så er den som alle andre Villads-bøger sjov, sympatisk og hyggelig, og relevant for både én på fire og én på otte år.

Læg en kommentar her og deltag i lodtrækningen om en bog. Jeg trækker allerede lod i aften klokken 21.

 

96 Comments
Previous Post
Next Post