PlanteGal & Forårstrængende på 4. sal.

2016-03-13 10.51.18

Johan så hovedrystende til, da jeg fægtede med muld, spirekasser og frø i køkkenet en aften for 10 dage siden. For ja, jeg forsøger ved egen hjælp at drive foråret frem. Jeg GIDER ikke fryse mere, jeg orker ikke mere af det grå, der er nødt til at ske noget nu. Og det gør der. Der sker faktisk noget. For i år kommer der for eksempel solsikker i kolonihaven, uanset hvor koldt det her forår har tænkt sig at være. Der kommer efter al sandsynlighed også dild. I hvert fald klarer de frø sig også ok i vindueskarmen, og selvom mine unger fnes, og syntes det var alt for sjovt, at jeg længes SÅ meget efter den have, at jeg forsøger at starte den på fjerde sal. Det virker det der forspiring, og jeg er vild med at man faktisk kan beslutte sig for at foråret, det begynder nu.

(Jeg har købt kasserne til forspiring hos Tiger)

2016-03-13 10.52.02

11 kommentarer

  1. Skønt!

    Mine tomater har det også godt (indtil videre), og jeg er igang med at drømme mig væk i havemøbler til altanen.

    FOF har forøvrigt et fantastisk kursus i Urban Gardening, hvis du skal have lidt flere tips til altankasserne. Det er kun 4 kursus gange på et år, så det er nemt tilgængeligt og lærigt 🙂

  2. Kursus i Urban gardening – det er jeg SÅ meget med på. Jeg tyv-startede med at få overblik over alle vores uendeligt mange krukker ude foran køkkenet i gården. Men mine fingre frøs nær af – så jeg tænker at de små spæde planter nok skal blive inde lidt endnu.

  3. Kære Cille – det lyder altså skønt, med sådan en have i gården… Men ja, de får lov til at blive indenfor lidt endnu. KH J

  4. Det skal drives frem alt, hvad det kan trække. Jeg trænger så meget til lys, varme og små grønne skud. Jeg kan mærke jeg skal i gang i weekenden. Og det skal da være i æggeskaller – genial ide Marina/cand.mor 🙂

  5. Min mand bruger jiffy potter til at forspire chiliplanter. De kan plantes direkte ud, så ingen spild af plastik. Jeg er ikke have-menneske men vil nu gerne have varme og forår alligevel.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *