PlanteGal & Forårstrængende på 4. sal.

2016-03-13 10.51.18

Johan så hovedrystende til, da jeg fægtede med muld, spirekasser og frø i køkkenet en aften for 10 dage siden. For ja, jeg forsøger ved egen hjælp at drive foråret frem. Jeg GIDER ikke fryse mere, jeg orker ikke mere af det grå, der er nødt til at ske noget nu. Og det gør der. Der sker faktisk noget. For i år kommer der for eksempel solsikker i kolonihaven, uanset hvor koldt det her forår har tænkt sig at være. Der kommer efter al sandsynlighed også dild. I hvert fald klarer de frø sig også ok i vindueskarmen, og selvom mine unger fnes, og syntes det var alt for sjovt, at jeg længes SÅ meget efter den have, at jeg forsøger at starte den på fjerde sal. Det virker det der forspiring, og jeg er vild med at man faktisk kan beslutte sig for at foråret, det begynder nu.

(Jeg har købt kasserne til forspiring hos Tiger)

2016-03-13 10.52.02

11 Comments
Previous Post
Next Post