Flad mave i januar?

Efter gældende regler fra forbrugerombudsmanden er dette indlæg sponseret (hvordan står i indlægget).

Det er januar, og jeg ved at der er tradition for lange indlæg om slankekure og nytårsfortsæt. Jeg er hverken på det ene eller på det andet, og selvom det ser ud til at lykkes med at løbe hver eneste morgen (trods minusgrader, slud og strid modvind – og mørke!), så er jeg ikke på kur. Jeg tror ikke rigtigt på dem, og jeg tror heller ikke rigtigt på at gøre sig uvenner med sin krop, med mindre man naturligvis er så stor at man bør gøre noget ved det. Men det, jeg i virkeligheden ville skrive om, er det her:

2015-12-23 02.47.01

Nu skal jeg spare jer for closeups af min mave, men jeg har i flere år haft ret store problemer med at den hæver. Og ikke bare hæver; vi taler trommesyge fra brystet og ned. Jeg har prøvet alt muligt indenfor kostomlægninger og helsekost – og ja, jeg er endda tyet til motion. Det går på alle måder op og ned, men når den hæver, gør den også ondt.

Så da jeg hørte om Pukkas nye kosttilskud, deres Flat Belly, regime, var jeg ret sikker på, at jeg skulle prøve det. Pukka er Ayurvedisk i sin tilgang til såvel teer som kosttilskud, og baseret på økologiske urter og krydderier, som de høster på en måde der tilgodeser såvel lokalsamfundet som planterne. Ja, det lyder ret helligt, det hele, men jeg er altså solgt. Jeg lavede et interview med Pukkas grundlægger for nyligt, som du kan læse her, og da jeg lavede det, gik det op for mig, at der muligvis er noget at gøre ved det med den mave. Så jeg spurgte om ikke jeg måtte prøve produkterne, og fik tilsendt et glas af hver af de to slags piller. Dem har jeg nu prøvet i tre uger. Jeg startede på dem i Thailand, hvor der var ro og ordentlig mad, og ikke mindst: Motion. Man tager to af hver en halv time inden morgenmaden og så tog jeg en af hver en halv time inden aftensmaden. Du kan læse mere om indholdet af dem i interviewet her. Jeg kan ikke forklare, hvordan de virker, men der gik ca fem dage før jeg kunne mærke, at den der oppustethed lige under brystet var på retræte og ca en uge mere, før jeg kunne se, ja SE, en forskel. Sammen med pillerne har jeg drukket vand og ca tre kopper ingefærthe om dagen. Jeg tænker at jeg bliver ved lidt endnu, og håber så at effekten holder, alternativt at det er en “kur” jeg kan tage ind i mellem.

Tip hermed videregivet!

2015-12-23 02.46.33

2 kommentarer

  1. Kære Julia, jeg håber du følger op på om det også virker under danske forhold. … Har hørt at alene den Thailandske mad og livstil kan have samme effekt.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *