Chokolade & Drømme

2016-01-17 11.23.53

Som Susanne Simonsen kommenterede på dette indlæg, så er der ingen grænser for chokolade, når man har syge unger. Der er heller ingen grænser for skumfiduser. Og slet ikke dem med chokolade. Kombinationen af chokolade og en god bog fyldt med boligdrømme er heller ikke at foragte, og hvis du kan lide bare en af delene, vil jeg meget gerne anbefale Justina Blakeneys The New Bohemians. Den er lidt tosset og fyldt med historier om folk, der har skabt vidunderlige, farverige og smukke rum. Inspireret af deres rejser til fjerne himmelstrøg, og med børn der hedder de vildeste ting: Freedom og Feather og den slags. Men den er smuk og varm og inspirerende. Og gør side for side en ende på januar.  Jeg har købt den lige her.

2016-01-17 11.25.28

2016-01-17 11.24.51

5 kommentarer

  1. Uf, den ser godt nok interessant ud! Elsker de der gode interiørbøger, som man kan dagdrømme sig væk i, og få hentet lidt inspiration. Også selv om man mest er til nordisk……
    Med chokolade og bøger, så kommer man ret tæt på lykken!
    Tak for tip!

  2. glad for at kunne inspirere!
    Se evt Jungalow på Instagram – farverig boligindretning.

  3. Chokolade og bøger og te – en dejlig combi 🙂 Hvem vandt i øvrigt lækkerier fra Secret Kitchen fra dec. Konkurrencen?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *