Om Børn & Sko, og Om Elias Sko

Skærmbillede 2015-12-02 kl. 09.36.13

Der er noget særligt med børn og sko – og dette indlæg er sponseret af Lahme Kommunikation. Da jeg var barn, og penge absolut ikke var nogle man vidste hvor var, blev der sparet på alt, undtagen sko. At man skulle have nye sko, ubrugte sko, og sko i læder som barn, var en given ting. Det skulle prioriteres, og de skulle være gode, lækre, have den perfekte pasform og i øvrigt støtte foden rigtigt. Det var en videnskab, og mine forældre var helt tydelige i mælet omkring at det bestemt ikke var æstetikken, der prægede valget, men kvaliteten.

Æstetikken kom først da Elias var lille, og han på et tidspunkt besluttede  sig  for at de eneste sko han kunne gå i var sko, der var lilla. (og nu begynder det jo så at betale sig at have blogget for EVIGT, for HER ER DE LILLA SKO!) Måske hænger det sammen med at hans allerførste sko var disse lilla snøresko i læder, som vi havde arvet ubrugte fra hans grankusine, og de sko gav ham en fuldkommen klar følelse af sikkerhed. Senere ønskede han sig kun gule sko og de er så her. Og fra bisgaard. Gule sandaler, gule sportsko, gule gummistøvler, og det var her, jeg første gang opdagede bisgaard sko. De har nemlig en gul farve, som ganske ofte kommer igen, og den farve forelskede Elias sig i. De gule gummistøvler i blød gummi med en læderstrip til at hive dem godt op, er ved at være en klassiker, og begge mine unger har dem. Så skete det hverken værre eller bedre, end at vi her hos Lahme er så heldige at arbejde sammen med bisgaard, og derfor var jeg i mandags med til en event, hvor deres forårskollektion blev vist frem.

Det var en fest, for Elias er ikke det eneste barn, med en forkærlighed for sko, og jeg er ikke den eneste mor, der kan forstå det! Rummet var fyldt med de sødeste unger, og dejligste mødre, og jeg fik simpelthen sådan en optur over, hvor heldig man kan være med babydikning på en mandag, og søde mennesker omkring sig.

Skærmbillede 2015-12-02 kl. 09.51.21

Skærmbillede 2015-12-02 kl. 09.35.07

Skærmbillede 2015-12-02 kl. 09.36.27

Her har Anne-Sophie lånt Annes søde lille datter.

Skærmbillede 2015-12-02 kl. 09.35.56

1 kommentar

  1. Nuurrhhh, børnesko er bare så sød og fine og jeg elsker simpelthen, når mine Guldklumper (børnebørn) skal have nyt fodtøj og jeg bliver den udvalgte til at finde det helt rigtige – med både god gåkomfort og et iøjnefaldende udseende:-)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *