Inspiration til din væg (eller – JA! du kan bruge dit dims til noget meget fornuftigt…)

IMG_8133

Som mange andre er jeg en samler. Nu hvor vi er ved at få sat lejligheden i stand, har jeg været nødt til at skille mig af med mere end jeg troede jeg ville kunne holde ud at sige farvel til – men jeg lever stadig! Nu kan jeg så godt fortryde de mængder af krimskram, jeg har sagt farvel til, for da jeg var i London i sidste uge, kom jeg forbi denne fantastiske vægdekoration. Tre gamle sættekasser fyldt med dims, holdt på på plads af glasplader. Det var som små eventyr, og simpelthen så fine.

IMG_8138

IMG_8136

IMG_8135

3 kommentarer

 1. Hold nu K*ft! en fantastisk ide – og det bedste ved den er, at det første manden sagde da han tilfældigt kiggede på skærmen “det er sku da smart”. Det skal han ikke sige 2 gange – jeg skal så meget på jagt efter fine sættekasser, tror også datteren skal have en på sit værelse, måske med hængsellåge så hun nemt kan lave udskiftning 🙂
  Og føler med dig i forhold til istandsættelse – vi er i gang på begge børneværelser, puds der bliver banket af, lofter brækket ned osv osv… så lige nu bor de begge i stuen med al deres hejs 🙂

 2. Hej Karina – håber det går fremad med istandsættelsen – og megagod idé med at sætte hængsler på! KH J
  Hej Nynne! Ja da – også en vildt god idé!
  Tak til jer begge,
  KH
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *