Hverdagen er tilbage & Kolonihavestatus

Der er hverdag i luften og cykelstierne er igen fyldt op. Mine dejlige kollegaer begynder at komme tilbage fra ferie, og kontoret begynder at være sig selv igen. Og som Murphys Law vel nærmest foreskriver falder hverdagen naturligvis sammen med strandtemperaturer, men det må man jo på en eller anden måde prøve at være large omkring.

Hjemme hos os er lejligheden stadig nærmest ubeboelig og jeg er ved at få tics og hysteriske anfald over det. Eller det er jeg ikke, men jeg ville ønske der var et sted, hvor jeg kunne banke hovedet ind i væggen uden det så ville gøre at enten ungerne blev bange eller renoveringen ville trække ud. Så jeg prøver at være den tålmodige type. (ARGHHHHH!).

Vi har brugt weekenden i kolonøjseren, og den bliver altså ikke mindre attraktiv af støvskyerne derhjemme. Det gror som det skal derude, på trods af april-i-juli-tilstande, som “sommeren” har været præget af. Jeg har fundet ud af af at plantekasser er en god idé, og rødbederne og broccolien ser faktisk ud til at blive til noget. Det samme gør ukrudtet mellem fliserne, men jeg tager det ikke så nøje med det, må jeg indrømme. Med en anelse held er der druer i år, og vi får hele to pærer på det nye pæretræ. Det er ikke til at holde ud, så vild jeg er med det!

IMG_8017

IMG_8009

IMG_8026

IMG_8022

3 Comments
Previous Post
Next Post