Bloggen får nyt tøj på

Som bloglæser synes jeg selv at det er vigtigt at der ind i mellem sker noget nyt på de blogs, jeg har fulgt i mange år. Denne blog er ved at være halvgammel, i hvert fald har jeg vist nok blogget siden 2009 (!). Men fordi det er vigtigt at du får noget nyt – også til øjnene – så er jeg ved at planlægge et nyt betræk.

I næste uge engang får bloggen her et helt nyt layout. Det er min gode ven og svoger, Helmer, der klæder bloggen på, og vi har fundet et helt fantastisk look til den. Det betyder at der godt kan være noget der ser lidt skævt ud ind i mellem, hvis Helmer sidder og roder inde bag ved, og fordi det før er sket at nogen tror den er blevet hacket og er søde at ringe / skrive / facebooke mig med informationen, skriver jeg det lige her. Alt er godt, men Helmer roder.

Med det nye look kommer der også til at være mere fokus på forskellige kategorier. Det betyder at bloggen får flere sektioner, som du så kan vælge i mellem, når du læser med, og vælge det, du synes der er mest interessant. Samtidig kommer der også mere fokus på andre ting her på bloggen end der har været. Jeg kommer for eksempel til at lave flere interviews, og fremhæve flere af de seje mennesker, jeg ind i mellem er så heldig at støde på. Jeg håber at du vil finde dem inspirerende! Hvis du har input eller ideer til emner, du synes kunne være interessante at læse om, er du som altid velkommen til at sende mig en mail.

5 Comments
Previous Post
Next Post