Stilikon: Charlotte Rampling

Modeugen nærmer sig, og igen skal vi forholde os til mange nye trends (hvis vi vil – jeg kan for eksempel ikke lade være), og derfor tænkte jeg at det jo nærmest ville være sådan lidt sundt, hvis vi ser lidt på, i hvor høj grad moden igen og igen lader sig inspirere af noget, der har været. I dette efterår er det 1970-erne der spiller igen, og det passer fint sammen med den tendens, der er til at kvinder ikke længere behøver at være 23 for at være ansigt for et brand. Et eksempel er Joan Dideon (se her) – et andet eksempel er Charlotte Rampling som for et lille års tid siden blev ansigt for brandet Nars. I et af de suits hun har gjort til sit varemærke. Hun er en stor britisk skuespillerinde og har været med i ikoniske film, som Natportieren, og altså heller ikke en af den slags kvinder, som går i glemmebogen fordi hun er fyldt 30. Hendes stil, især i 1970-erne, er i virkeligheden ret god inspiration til, hvad vi kan vælge at gå i, i efteråret. Længere nede har jeg fundet et par high street bud på Ramplings ikoniske look. Jeg synes simpelthen hun er SÅ lækker, og jeg frydes over at vi ikke alle sammen behøver ligne hinanden / være 21 / have det samme tøj på.

Charlotte-Rampling-Header-1082x800

2399680800_1_1_1

Det sorte suit er et bud fra Zara. Se mere her. Og det orange er fra Topshop.

BUNDLE_17B11IRST36D24ITAN_large

3 kommentarer

  1. Hold op hun var flot i 70’erne (det er hun stadig),
    har lige set hende i Broadchurch, hvor hun spiller advokat, udstråling har hun stadig masser af:-)

  2. En stærk kvinde-rolle-model! Og tøjet ser ganske comfy ud. Eneste problem : den slanke profil

  3. Kære Follemand – hun er alt for lækker,
    Kære Susanne – ja, det er godt med rollemodeller! og man behøver jo ikke at ligne en model på 50 kg på 24 år får at lade sig inspirere. KH J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *