Mandagsfest & 3 Vindere

Det her er ikke mig. Det er en toplækker model placeret på Mallorca, fra Ebogen, vi har lavet sammen med L’Oreal. Den kan du downloade her. Det her var mig – uden makeupartist men med tropehår (aka hår der ikke vil som man selv vil og lever sit eget liv) på Mallorca:

IMG_7824 IMG_7820

Men i dag – i dag er jeg tilbage på kontoret! Jeg elsker det! Jeg elsker at have makeup på igen, og jeg elsker at jeg er tilbage! Tilbage i virkeligheden, tilbage på kontoret, tilbage i at have et liv med verdens bedste kollegaer, kaffe og alt det, som hverdagen bringer.

Jeg har holdt ferie, og nydt det! Den længste ferie i mit voksne liv, og jeg er seriøst så klar på det her efterår. Ladt op, fuld af energi og jeg glæder mig så meget til at alle kommer tilbage fra ferie, til et fuldt frokostbord, og til at vi skal give den gas sammen igen. (Jeg arbejder på en pros & cons når det kommer til ferie, og håber at smække den ud snart.) Men vigtigst af alt – 3 vindere i Gaveregnen af disse lækkerier i anledning af den ebog, vi har været så heldige at lave sammen med L’Oréal.

Her kommer de:

Julie G

Sandra Otto Chronych

Og

Louise P

Send mig en mail med jeres postadresse på julia@lahme.dk, så koordinerer jeg præmierne hjem til jer.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *