Gaveregn & Gratis Sommerlækker ebog

Sommerskønhed er solkyssede kinder, strålende hud og fantastiske neglefarver på hænder og fødder. Sommerskønhed er at pynte sig med fregner, smil og solbriller, når man daser på de varme dage og fester gennem de lune nætter – og sommerskønhed er omdrejningspunktet for en ny e-bog fra Maybelline New York og fra os hos Lahme.
LÆS EBOGEN HER


E-bogen er båret af to smukke og inspirerende fotoserier, lavet af Maybelline New Yorks makeupartist i Danmark, Marie Thomsen, og modefotografen Olivia Frölich på Mallorca, hvor jeg holder ferie netop nu, og kommer til at tænke at det da ville have været meget fint hvis jeg havde fulgtes med Marie Thomsen, i stedet for at få hår a la Monica fra Friends (fotodokumentation følger senere i dag – eller i morgen, om nettet vil). Du får den blændende dygtige artists bedste tips og tricks til en smuk sommer-makeup, og masser af input til, hvad du skal have i tasken, når du tager ud i sommeren i den fine ebog.

Drømmer du om New York, har vi lavet en lækker lille lommeguide til mode, makeup og oplevelser i byen. Du kan også læse om hvorfor jeg er forelsket i New York . Og endelig kan du teste dig selv i vores sjove sommerquiz for at se, hvilken af Maybellines ansigter, du ligner mest  – Christy Turlington, Gigi Hadid eller Jourdan Dunn.

Når du har læst ebogen, skal du blot kommentere her inden den 25. juli kl 20 og fortælle mig hvilken artikel du allerbedst kunne lide – så deltager du i konkurrencen om en af tre æsker med alle disse lækkerier – PLUS den fantastiske bog vi har været med til at skrive om, hvordan skønhed hænger sammen med alt det der er sket med kvinders rettigheder i Danmark de sidste 100 år.
Skærmbillede 2015-07-16 kl. 10.30.09
Pakken indeholder:
BB Fresh – som man ikke kan undvære, og som har solfaktor 30
Lash Sensational Waterproof – som jeg mangler et billede af, men som er en toplækker mascara
Baby Lips Electro – Strike a Rose – fin pink nuance
Master Drama Khol, sort – dén er god, især til den våde kant
Dream Sun Bronzer – min egen favorit
Color Show x 2 (Coral Craze og Power Red) – neglelak, og hvad er livet uden?
Color Elixir Rose Redifined
Color Sensational 725 Tantalizing Taupe – den skal jeg lære at bruge, men den er så smuk! Skal virkelig genlære læbestift
Brow Satin – uundværlig
Bogen ”100” fra Maybelline om et ikonisk brand og et århundrede i  kvindesagens tegn – som jeg er så stolt af at have været med til at lave, og som jeg desværre har glemt at have med her

40 kommentarer

 1. Jeg kan da klart bedst lide artiklen “I <3 New York" 🙂 Du skriver virkelig godt – og man får virkelig lyst til at rejse derover med det samme!

 2. Jeg synes artiklen “Drømmen om New York” var meget inspirerende!

 3. I ❤️ New York – helt klart! Jeg er også helt vild med byen

  Rigtig god sommer fra Mariendal Strand,
  Else

 4. Elsker at blive inspireret,så min favorit er feriens flotteste quick fixes og er da helt pjattet med paletten 🙂

 5. Sikke med lækkerier 🙂 Jeg synes der er nogle gode tips i feriens flotteste quick fixes!

 6. NY guide – selvom den kommer 1 uge for sent – er lige kommet hjem fra NY. Quiz’en er også lidt sjov.

 7. Drømmen om New York, uden tvivl, forhåbentlig kommer jeg til at opleve byen engang 🙂

 8. Artiklen I❤️New York får mig til at mindes min tur derover i 2006. Må snart afsted igen

 9. Hej Julia
  Jeg synes at artiklen om dit første møde med NY er rigtigt god. Jeg vil dele den med min datter på 14. Hun og jeg var nemlig i New York for første gang sidste år. Vi kan nok også dele de fine produkter, hvis jeg skulle være så heldig.
  God sommer mvh Louise

 10. Drømmen om New York!! Har været der to gange og drømmer om snart at vende tilbage 🙂

 11. Quick sommer fixes var god info.

  Jeg undrer mig dog over billedeserien “Kvinde uden kamp” Titlen i sig selv er ret misvisende i forhold til billederne, men i selve teksten står der også at der er tendens til, at et mere feminint kvindebillede vinder indpas… Alligevel er modellen utrolig drenget at se på? Hvis makeuppen alene skulle gøre hende feminin, så synes jeg ikke at maybelline har ramt den helt rent.

 12. Drømmen om NY vinder lige over mød Marie Thomsen…. Vil vanvittig gerne til NY, men venter nok til mine unger lige er lidt ældre… Og er altid vild med tips fra professionelle, og synes det er sådan nogle lækre looks Marie har lavet.

 13. Uhh, jeg håber jeg når at få læst e-bogen inden deadline, for af kommentarerne kan jeg se at den helt bestemt er læseværdig:-)

 14. Uden tvivl I ❤️ New York. Jeg får jo lyst til at besøge byen.
  Fortsat god sommer!

 15. I ❤️ New York – Har aldrig været der, men drømmer om en dag at kunne rejse derover.

 16. “Feriens flotteste quick-fixes” er min favorit 🙂 Jeg elsker gode tips til makeup osv 🙂

 17. Altså, jeg sidder simpelthen her på en sommerforladt kontor og har lyst til at brøle “Neeew Yooooooork concrete jungle where dreams are made of … Neeew Yooooooork” efter at have læst din levende beskrivelse. Så den var let at svare på. Din artikel. Lige nu er der ren New York i Herlev – yes!
  Og så er der the quick fixes .. den er nr 2 ..
  Og den der nude palette, I really like <3
  Gitte K

 18. Min favorit artikel er feriens flotteste quick fixes, der er sådan nogle lækre produkter, og gode fif til makeuppen til sommeren. 🙂

 19. Jeg synes lige som mange andre her artiklen om New York, altså din artikel I Love New York. Den er skrevet på en levende og interessant måde og jeg synes det er sjovt at jeg kan nikke genkendende til den, selv om jeg aldrig har besøgt byen men kun kender den via sit com serier, diverse krimiserier, reality shows o.l.

 20. Quick fixes! Som make-up-(for)bruger i træning er små råd og tips som disse guld værd

 21. Yes!! Jeg er Christen Turlington! Ved ikke om sommer quizzen går ind under en artikel, men den var sjov at tage, og kunne nu så godt lide valgmuligheden “jeg dyrker ikke motion. I am born with it” under spørgsmålet om man dyrker motion.

 22. “Kvinde uden kamp” er min favorit.
  Tak for dejlig sommerferielæsning.
  Kh. Birgitte

 23. Drømmen om New York var klart et hit her, drømmer om at rejsen engang må gå derover sammen med min dejlige familie…
  Fortsat god sommer til dig Julia !

 24. Jeg synes, de to billedserier var meget smukke, og så var jeg ret vild med de flotteste quickfixes – paletten er jeg nødt til at eje! 🙂 Kh. Tanja.

 25. Q&A gav gode tips og inspiration. Synes hele opsætningen og dem visuelle identitet var utrolig fin. Og nød også din historie om N.Y som konstant forandrer sig, men alligevel er som en gammel ven man altid har kær.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.