Gaveregn & Gratis Sommerlækker ebog

Sommerskønhed er solkyssede kinder, strålende hud og fantastiske neglefarver på hænder og fødder. Sommerskønhed er at pynte sig med fregner, smil og solbriller, når man daser på de varme dage og fester gennem de lune nætter – og sommerskønhed er omdrejningspunktet for en ny e-bog fra Maybelline New York og fra os hos Lahme.
LÆS EBOGEN HER


E-bogen er båret af to smukke og inspirerende fotoserier, lavet af Maybelline New Yorks makeupartist i Danmark, Marie Thomsen, og modefotografen Olivia Frölich på Mallorca, hvor jeg holder ferie netop nu, og kommer til at tænke at det da ville have været meget fint hvis jeg havde fulgtes med Marie Thomsen, i stedet for at få hår a la Monica fra Friends (fotodokumentation følger senere i dag – eller i morgen, om nettet vil). Du får den blændende dygtige artists bedste tips og tricks til en smuk sommer-makeup, og masser af input til, hvad du skal have i tasken, når du tager ud i sommeren i den fine ebog.

Drømmer du om New York, har vi lavet en lækker lille lommeguide til mode, makeup og oplevelser i byen. Du kan også læse om hvorfor jeg er forelsket i New York . Og endelig kan du teste dig selv i vores sjove sommerquiz for at se, hvilken af Maybellines ansigter, du ligner mest  – Christy Turlington, Gigi Hadid eller Jourdan Dunn.

Når du har læst ebogen, skal du blot kommentere her inden den 25. juli kl 20 og fortælle mig hvilken artikel du allerbedst kunne lide – så deltager du i konkurrencen om en af tre æsker med alle disse lækkerier – PLUS den fantastiske bog vi har været med til at skrive om, hvordan skønhed hænger sammen med alt det der er sket med kvinders rettigheder i Danmark de sidste 100 år.
Skærmbillede 2015-07-16 kl. 10.30.09
Pakken indeholder:
BB Fresh – som man ikke kan undvære, og som har solfaktor 30
Lash Sensational Waterproof – som jeg mangler et billede af, men som er en toplækker mascara
Baby Lips Electro – Strike a Rose – fin pink nuance
Master Drama Khol, sort – dén er god, især til den våde kant
Dream Sun Bronzer – min egen favorit
Color Show x 2 (Coral Craze og Power Red) – neglelak, og hvad er livet uden?
Color Elixir Rose Redifined
Color Sensational 725 Tantalizing Taupe – den skal jeg lære at bruge, men den er så smuk! Skal virkelig genlære læbestift
Brow Satin – uundværlig
Bogen ”100” fra Maybelline om et ikonisk brand og et århundrede i  kvindesagens tegn – som jeg er så stolt af at have været med til at lave, og som jeg desværre har glemt at have med her

40 Comments
Previous Post
Next Post