Det Himmelblå Kolonihavehus

Så er vi ved at være der. Vi mangler små deltaljer, som vinduer og to døre, men vi er faktisk så færdige som vi kan nå at blive i denne uge. Huset er blevet blåt og cremefarvet. Den blå farve er vidunderlig smuk, synes jeg – støvet, og ikke larmende, og den hvide er hvid som råcreme, eller som hjemmelavet kagecreme med vanilje. Fed og blød og venlig. Alt hvad vi har malet hvidt har fået to gange. Den blå farve har vi kun malet én enkelt gang med, og det fatter man jo ikke.  Her kan du se farverne tættere på:

IMG_7704Jeg har fået en del mails om malingen, og det hele er fra Flügger, fra deres farvekort, som de har lavet i samarbejde med National Museet.

Jeg er ikke god til at male, eller til at være totalt handy, men det har simpelthen været nemt. (jaja og hårdt i armene…) Men nemt fordi malingen dækker, og fordi den er til at arbejde med, og ikke mindst fordi jeg kunne se det fra starten – at det ikke blev et evighedsprojekt som ja vi malede indersiden af koloen hvis i påsken, og måtte male fem gange fordi vi havde været nærige, og købt den billige maling. Jeg viser flere billeder, når vi har fået blomster, lys, puder etc op senere på sommeren, men for nu ser det lille hus sådan her ud – og jeg er vild med det. Men det har jeg vist sagt?

IMG_7700

IMG_7701

IMG_7710

 

20 Comments
Previous Post
Next Post