Kolonihaverenovering: Vi er i gang

Så lykkedes det endelig: At finde en dag, hvor vi kunne komme i gang med at male kolonihaven, hvor vi kunne tage nogenlunde fri fra arbejde, hvor ungerne ikke var hjemme (de er med Bedste Karen og min far på en bondegård – mere om det en anden dag), og hvor vejrudsigten ikke lovede regn i stride strømme eller hagl / sne / lyn / torden.

Så vi gik i gang. Vores hus, som var en sammensætning af grøn, sort og ubehandler træ skal nemlig være lyseblåt. Vi gik altså fra denne type look:

Til noget, som skal være smukt blåt og cremefarvet hvis (se farverne her). Jeg ville gerne have at huset blev lidt mere kolonihave end parcelhus, og lidt mere Villa Ville Kulla end strømlinet, og det var Johan heldigvis med på. Nu er vi i gang og farverne er sindssygt smukke. Som du måske husker var vi omkring Flügger hvor vi fik fantastisk hjælp (se også her), og nu hvor den blå farve har tørret siden i går ser det faktisk ud til at vi ikke behøver at male to gange, men blot én, fordi den dækker så godt. Det er noget helt og aldeles andet end påskens udfordring med Harald Nyborgs maling. Jeg glæder mig meget til at vise jer det hele i morgen!

IMG_7687

IMG_7677

4 Comments
Previous Post
Next Post