Når Der Skal Mere End En Hat Til

IMG_7471

IMG_7473

Det er ikke fordi det ser sådan ud her fra hvor jeg sidder, men det bliver vel sommer en dag, og når det bliver dét, får man muligvis lyst til at hoppe i noget badetøj. Og nu er jeg ikke sådan en der hidser mig op over en delle eller en bule hist eller pist, eller endda begge steder, men derfor synes jeg alligevel det er passende at interessere mig for hvad der findes af cremer, tuber og dullegrej i bekæmpelsen af den slags. Og jeg kan meddele at jeg har fundet noget, jeg tror virker. Eller: Noget der virker på mig.

IMG_7466

Comfort Zone er et brand jeg første gang mødte på skønhedssalonen Complete Me, hvor de har brugt produkterne i mange år. De er kendt for at være meget aktive, og dermed faktisk virke. Jeg har nu brugt disse to produkter i to uger.

IMG_7470

Nemlig en scrub, som man ikke bare skal bruge over det hele, men strategisk på de steder, hvor man har noget man gerne vil af med. Du kan mærke den virker, og den sliber ikke bare i overfladen, men virker også i dybden. Huden bliver varm og snurrende. Derefter bruger man gele-en som også føles meget effektfuld. Den varmer endnu mere og man kan mærke hvordan den sætter noget i gang. Huden bliver ikke bare blødere, men hele overfladen bliver faktisk pænere. Produkterne er specialiseret til at ramme den cellulitis der bor i fedtvævet, og de angriber simpelthen de små strukturer der sidder lige dér hvor bikinitrussen slutter. Stor anbefaling er hermed videregivet.

IMG_7468

 

 

3 Comments
Previous Post
Next Post