OprOdning i Kolonihaven

IMG_0243

Inden vi købte vores kolonihave, var den beboet af et ældre ægtepar. De har samlet ting og sager ind, hvoraf mange er fantastiske, og nogle er ting, man ikke ved hvad man skal med. Vi har allerede kørt ca fire læs væk sidste år, og i denne weekend lånte vi en gigantisk trailer og kørte yderligere to læs skrammel væk. Vi rev et halvtag ned og fik ryddet op til den helt store guldmedalje. Der er noget særligt fint over at gå alle ting igennem, og prøve at regne ud hvorfor træstykker ned til 10 x 10 cm har haft så stor en berettigelse at de er blevet gemt i fine stabler sammen med de ødelagte vinduer og knækkede kosteskafter, en enkelt donkraft og en kartoffelskrællemaskiner og en gammel madras.  Der dukkede fine fund op, som en masse smukke syltekrukker, en gammel brødskærer og denne gamle whiskykasse, som jeg tænker vil være fin til urter…

IMG_0242

Imens vi var i gang, drønede ungerne rundt på gangene og Sofus gav den gas som motorbølle. Kololife holder.

IMG_0241

4 Comments
Previous Post
Next Post