Regnvejrsshopping Til Havelivet

Skærmbillede 2015-05-15 kl. 22.58.03

Vejret i dag kalder på indendørsaktiviteter, og én af dem kan vel næsten være at shoppe til det udendørsliv, jeg håber snart bliver konsekvent badet i sol. Jeg leder hele tiden efter fine ting til koloen, og i stedet for at se på de ting, vi seriøst mangler, falder jeg over ting og sager af mere dekorativ karakter. For selvom der er en del af fikse og gøre i haven, så er det også her, man kan samle og samles omkring spontane flasker vin og sammenskudsmad. Og det kalder jo på både mågestel og lanterne! Og alle mulige andre lækre sager. Derfor mener jeg jo faktisk at jeg har MANGE undskyldninger for at købe ind af Lene Bjerres smukke (!) patinerede kurve. Du kan se hele udvalget her. Og af virkeligt mange andre lækre sager:

Disse smukker lanterner koster en bondegård, men man kan jo drømme. Klik her.

Og tænk, hvis man kunne shoppe løs af disse smukke krukker. Uden konsekvens. Find dem og mange, mange flere her.

2 kommentarer

  1. Jeg shopper tit krukker på loppemarkeder ude på landet. Der koster de intet og har al den patina man kan ønske sig! Jeg har 900 m2 have og ser det bestemt som grund nok til at shoppe løs i havenips. Også selvom min sidste investering var et svin af en plæneklipper. Kostede faktisk mere end et par seriøst lækre Jimmy C sko…
    God lørdag 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *