Kolonihaveliv: Et DIYprojekt (et bitte lille ét)

IMG_7338

IMG_7342

Som jeg har fortalt et par gange, er jeg ikke det mest handy, jeg kan komme i tanke om. Men kolonihaven kalder på at man skruer hænderne anderledes på, og bare kaster sig ud i det. Når man køber en kolonihave, køber man den med al indbo. Derfor har vi en del kurvestole af varierende stand og farve. Jeg ville gerne forsøge mig med at male dem, så de kunne være farveklatter i haven i stedet for at have den naturfarve, de har. Så i sidste weekend var vi en tur i Flügger. Jeg ønskede mig at male dem mintgrønne, men den flinke mand forklarede mig langsomt (og to gange…) at det var en ret dårlig idé. Mest fordi den maling man kan få i mintgrøn simpelthen ikke er slidstærk nok til netop det formål, og fordi kurvestole er svære at få pæne. Hvert enkelt strå, skal jo males, og dækkes. Så han anbefalede mig spraymaling. Den fås i fem farver og jeg valgte en knaldblå, og da solen skinnede i går og jeg kunne være udenfor, gik jeg i gang. Det tog ca halvanden time, og blev faktisk ret pænt. Det begyndte sådan her:

IMG_7330

Og fortsatte sådan her:

IMG_7333

IMG_7332

IMG_7331

IMG_7339

Jeg brugte to dåser maling og resultatet blev simpelthen så pænt:

IMG_7357

Der er meget endnu, der skal fikses, males, graves og ordnes, og jeg har på fornemmelsen at det i virkeligheden er et evighedsprojekt. Men hold nu op, hvor er det bare en fin følelse rent faktisk at komme videre med sagerne.

3 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.