Forårsklar og Ekstra Overskud

IMG_7246

Foråret er over os, og det betyder at jeg ser min egen tørre hud i øjnene og besluttede at gøre noget ved den. Og det gjorde jeg så.

IMG_7248

For nyligt var jeg på et kursus i dermatologi (laaang historie), hvor jeg lærte at naturlige slibekorn i bodyscrub, er meget hårde ved huden. Salt, sukker og kaffegrums, har nemlig skarpe kanter og flere af dem, så man – især i ansigtet – kan gøre mere skade end gavn. Jeg har derfor prøvet L’Oréal Paris’ Sublime Body Exfoliator, som jeg virkelig godt kan lide. Jeg forstår ikke helt at den skulle være mindre hård, for den tager altså også fat. Jeg er begyndt at bruge den meget drøje Nutrisoft bodylotion, som er meget fed. Den er ikke fedtet, men den er smækfyldt med fugt, og huden bliver simpelthen så pæn. Næste skridt er at komme i gang med en lille smule selvbruner, så ben og arme er en mindre køleskabsgrå version af hvid.

IMG_7249

En veninde stak denne i hånden på mig, og lovede at den er fantastisk. Maybelline Dream Sun er solpudder uden forstyrrende glimmer, så man kommer til at ligne en discokugle. Når man får lidt farve, synes jeg faktisk at glimmer er helt på sin plads, men lige nu er det jo så noget i retning af køleskab med refleksbrik, og det klæder i hvert fald ikke mig. Jeg bruger den med en børste på kinder, lidt på næseryg og en smule i panden.

IMG_7250

IMG_7251

IMG_9597

Jeg købte denne røde Essie i min lokale matas den første dag solen skinnede i 100 år. Der skal røde, korte negle til om foråret. Ikke kun i Paris. Også i Danmark.

Og så har jeg set i øjnene at hud og hår behøver hjælp, så jeg er gået i gang med bvitaminerne igen:

IMG_7252

Jeg satser hårdt på at solen hjælper lidt på vej, og at de lysere tider på alle måder kommer med overskud, rosé og mulighed for at droppe strømperne. Glædelig tirsdag derude!

5 Comments
Previous Post
Next Post