Gæt: Hvad Har Dronning Ingrid Til Fælles Med Cara Delevingne?

Deres fantastiske bryn!

Skærmbillede 2015-03-11 kl. 10.28.40

Før Cara Delevingnes øjenbryn dannede skole for, hvordan vi der overplukkede i halvfemserne skulle gøre det umulige, nemlig gro vore bryn ud til fordums pragt og storhed, var der faktisk en dansk dame, der sportede de største bryn: Dronning Ingrid. Hun havde de smukkeste bryn, og man havde måske haft lyst til at tage en lille pincet visse steder, men se lige hvor smukke de og hun var:

I modebilledet har bryn været tilbage så længe nu, at der ikke mere er tale om en trend, men om et naturligt fokus. De giver ansigtet karakter, og set i et mere kulturorienteret lys, kan brynene jo sådan set godt handle om, at vi ikke skal nedtone vores udtryk længere, og at vi ikke mere skal ligne nogen, der bliver overraskede over verden, men faktisk er i stand til at deltage i både den og i en samtale om den.

Jeg har tidligere skrevet om produkter til at få styr på brynene, og nu er der kommet et nyt, jeg tænkte jeg lige ville introducere. Jeg hørte første gang om det for nogle måneder siden, og har nu prøvet det, og synes godt nok det holder. For i stedet for de her , hvor jeg især har været afhængig af Brow Drama, er der nu kommet et mattere og lidt mere sofistikeret alternativ, nemlig den her:

IMG_7035

L’Oréal Paris Brow Artist Genius Kit (ja, et meget langt navn…). Den har både en voks og en slags pigmenteret pudder, som gør at du kan forme, farve og fylde “hullerne” ud.

IMG_7036

Den lille medfølgende pensel er rigtig god – pincetten er meget lille, men får også godt fat, hvis du har brug for en justering.

Den fås i to farver – og jeg bruger den der hedder medium to dark – det tror jeg faktisk også Dronning Ingrid ville gøre. Matas har den her.

 

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *